Achtergrond

Mijn naam is Marloes Weurman. Ik woon in Alphen aan den Rijn waar ik mijn praktijk aan huis houd.

Mijn interesse gaat al lange tijd uit naar het observeren van het menselijk gedrag en wat het maakt dat mensen handelen zoals ze doen. Waar komt bepaald gedrag vandaan en hoe kan het verbeterd worden.

Mede om deze reden ben ik in 2007 gestart met de studie tot Master Coach/Counselor. Sinds 2011 ben ik gecertificeerd Master Coach/Counselor en lid van NOLOC.

In maart 2010 ben ik mijn eigen praktijk gestart. Meteen een leuke opdracht bij de overheid: mobiliteitsadviseur bij de mobiliteitsorganisatie van de Rijksoverheid. Hier heb ik me een half jaar ingezet als loopbaanadviseur van vrijwillige en gedwongen mobiliteit. Tijdens VWNW (van werk naar werk trajecten) twintig duizend medewerkers van de Rijksoverheid begeleiden naar een nieuwe baan. Vervolgens heb ik in 2015 mijn dienstverband bij KLM na 15 jaar beëindigd en ben ik verder gegaan als ZZPer. Na een half jaar had ik 3 vaste opdrachtgevers en inmiddels werk ik met veel plezier voor Compagnon en NCOI (EVC Centrum Nederland) en weten particulieren mijn praktijk te vinden.

Ik heb binnen mijn praktijk meerdere manieren van werken. Ik kijk naar de mensen in mijn praktijk en bied een behandeling ‘op maat’ aan die bij de cliënt past.

Mijn manier van werken is vooral gericht op het “bestaansniveau”. Hier en nu, aanwezig en ontspannen. Wakker en helder zijn en op uw gemak bij uzelf. Het gaat daarbij om een combinatie van leren (inzichten krijgen, verbanden zien, patronen herkennen, besef van de levensfase waar u in zit) en ervaren (meer en bewust in uw lichaam zijn, ontspannen,ademhaling, expressie van wat binnenin u leeft). Waar het vooral om gaat is dat u het beste in uzelf leert (her)ontdekken en geven.