Mogelijkheden

Wat kunt u zoal verwachten bij Weurman Coaching-Counseling?

Hieronder volgt een opsomming van verschillende vormen van begeleiding bij Weurman Coaching-Counseling:

– individuele Coaching- samen op weg naar een verbetering van uw communiceren en functioneren met name gericht op uw professionele leven. Waar u zoal aan kunt denken is loopbaanbegeleiding (wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik) en competentiegerichte coaching (versterken van uw kwaliteiten en hiernaar handelen).

– individuele Counseling- samen op weg naar een verbetering van uw communiceren en functioneren met name gericht op uw privé-leven. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan gebeurtenissen uit uw leven die een belemmerende invloed hebben op uw functioneren. Counseling kan geschikt voor u zijn als u last hebt van een burn-out, rouwverwerking ( verlies van dierbaren maar ook verlies van omgeving, werk).

– teamcoaching- samen op weg naar synergie. Hierbij kunt u denken aan het inzetten van intervisie, supervisie en groepsopdrachten wat de samenwerking bevordert. Voor een succesvol begeleidingstraject is het raadzaam een combinatie te maken van teamsessies en individuele gesprekken. Dit om de verdiepingsslag te maken en het  leereffect te vergroten.

– competentie analyse: het maken van testen, bespreken van uitkomst en vervolgstappen bepalen