Tarieven2018-07-16T15:01:52+00:00

Tarieven

Zoals op de welkompagina beschreven is, is het eerste (intake) gesprek gratis.

Ik vind het als Coach/Counselor belangrijk dat u een juiste vorm van begeleiding krijgt.

Wat er van belang is in de begeleiding is de relatie en de juiste wijze van begeleiding.

U als persoon voelt het beste aan of u bij mij als Coach/Counselor aan het juiste adres bent. Hierin wil ik u de vrije keus laten. Het kan zijn dat Coaching en/of Counseling niet de gepaste vorm van begeleiding is en bijvoorbeeld een klinisch psycholoog of psychiater beter geschikt is. Wel kan er dan voor Coaching en/of Counseling naast de bezoeken aan de psycholoog of psychiater gekozen worden.

Het is van wezenlijk belang dat er in een informatief gesprek duidelijk wordt of het gewenste doel haalbaar is en daar bent u als persoon de belangrijkste. U moet u kunnen aansluiten bij de juiste vorm van begeleiding.

De tarieven

Individuele Coaching en Counseling
€80,- per sessie (1,5uur).

Teamcoaching en Training
€ 120,- per sessie (1,5uur).

Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Bij sommige verzekeringsmaatschapppijen en/of werkgevers wordt Coaching/Counseling (gedeeltelijk) vergoed. Informeer hiernaar bij uw eigen verzekeringsmaatschappij en/of werkgever.

Weurman Coaching & Counseling en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om onze website te verbeteren, om een koppeling te kunnen maken met social media, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy verklaring. Ga voor meer informatie naar op de pagina Privacy Verklaring.