Testen

Heeft u loopbaanvragen en wilt u inzicht in uw profiel (wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik) dan kunt u door het maken van diverse testen antwoorden krijgen. Klik op overzicht testen en u ziet het aanbod. Vervolgens kunt u kiezen wat u wil. Het is mogelijk losse testen aan te vragen met of zonder gebruik van het bespreken van de rapportage. U kunt ook kiezen voor een competentie analyse. Onder het kopje testen kiest u de optie competentie analyse. Hier treft u informatie over doel, resultaat en mogelijkheden.

Doel

  1. Beeld verkrijgen van uw persoonlijkheidskenmerken, die in relatie tot de competenties, voor een functie van belang zijn
  2. Inzicht in de sterke en zwakke competenties en waar de potentie ligt
  3. Sterke en zwakke competenties
  4. Inzicht in voorkeuren van werkstijlen, takenpakket, samenwerking, veranderingsbereidheid

Mogelijkheden

Aan de hand van de loopbaanvraag wordt het juiste instrumentarium ingezet. Houd het gewenste resultaat voor ogen en kies dan de test die daarbij aansluit. Vervolgens wordt er een rapportage gegenereerd ( zie voorbeeld rapportage op deze pagina). Deze kunt u zelf inlezen, samen nabespreken, combineren met coaching. Schroom niet bij vragen contact op te nemen voor meer informatie. Dit kan per email ( gebruik het contactformulier), app en telefonisch. Binnen 24 uur ontvangt u bericht.

Geschikt voor uw situatie?

Het maken van testen is zeer geschikt bij o.a. de volgende vragen:

  1. Waar ben ik goed/minder goed in en wat kan ik verder ontwikkelen?
  2. Wat wil ik met mijn carrière?
  3. Ben ik geschikt voor een functie?

Selectie? Maak meerdere testen en een ontwikkelscan.
De competentieanalyse kan als selectie-tool worden gebruikt. Het resultaat is een reëel beeld van de competenties/persoonlijkheidskenmerken en of die handig of minder handig is voor de (gewenste) functie.